Over SwiftRize™️

Swiftrize™️ is een innovatief gezondheids- en wellnessbedrijf dat het nachtleven verandert met zijn baanbrekende nieuwe pil, Blast!.  Onze gepatenteerde mix van natuurlijke ingrediënten helpt energie en focus te stimuleren terwijl het luisterplezier wordt verhoogd.

Blast! is speciaal gemaakt om de effecten van elektronische muziek te versterken en geeft je nachtelijke activiteiten een krachtige start. Blast! bevat wetenschappelijk ontwikkelde ingrediënten die zijn ontworpen om je meer energie en focus te geven tijdens elektronische muziekshows. 

SwiftRize™️ is een initiatief van Tobias van der Avort. Als eigenaar van fitplein.nl en bodybuilding.nl heb ik in de periode van 2002 tot 2016 honderdduizenden mensen geholpen met hun energie en gezondheid.

Juist omdat ik energie en gezondheid zo belangrijk vind, vroeg ik mij vorig jaar op festivals en feestjes hardop af waarom er nog geen pillen en poeders zijn om dansfeesten vol energie te beginnen en te houden? En kan dat ZONDER de nadelen van alcohol of synthetische middelen de dagen erna?!

Met kracht en gezondheid altijd in mijn gedachten, zowel tijdens de week en dus ook net na een weekendje uit, begon ik na te denken over wat mogelijk als basis voor deze danspil gebruikt zou kunnen worden.

Er zit zoveel potentieel in sportsupplementen - was er maar een manier om er iets van te maken dat mensen merkbaar en voelbaar meer energie, focus en helderheid kon geven...en ook hun beleving van muziek kon verbeteren. Dat is waar SwiftRize™️'s 'Blast' formule ontstond!

Mijn persoonlijke missie is om een (r)evolutie teweeg te brengen in het feesten (maar ook om te gebruiken met gamen, studeren of presteren) zonder de nadelen van katers of andere middelen. Dus ga met me mee op het pad naar een opwindende, nieuwe kijk op feestvieren én waarbij je je achteraf geweldig voelt! 

Probeer het vandaag nog en ervaar het verschil dat het assortiment met de danscapsules van Swiftrize™️ kan maken.